Offline
Marketing.

Τι είναι το offline marketing και γιατί το χρειάζομαι

Το σύγχρονο Marketing του διαδικτύου έρχεται να συναντήσει την παραδοσιακή διαφήμιση, η οποία διατηρεί διαχρονικά τη δύναμή της. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος, που μία ολοκληρωμένη στρατηγική των επιχειρήσεων περιλαμβάνει στο marketing mix της, τόσο την online όσο και την offline προώθηση.

Το Offline Marketing είναι πολύτιμο για την επικοινωνία, την προβολή και τη στόχευση της επιχείρησής σου. Μέσα από αυτό το brand γίνεται πιο οικείο και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σου πιο γνώριμες στο κοινό τους.

Ας δούμε τι μπορεί να συμπεριλάβει ένα brand στην offline διαφήμισή του:

Radio Ads

Το ραδιόφωνο είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και διαχρονικά μέσα. Έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει και να ψυχαγωγήσει, να προτείνει και να διαφημίσει.

Η Red Lemon αναλαμβάνει να επιλέξει τον ραδιοφωνικό χρόνο για το δικό σου target group, προτείνει το σενάριο (radio script) κι ολοκληρώνει την υπηρεσία με τον συντονισμό της επικοινωνίας, τις radio ads και την προβολή τους στις αντίστοιχα επιλεγμένες ραδιοφωνικές ζώνες. Οι έμπειροι συνεργάτες μας υποστηρίζουν ολοκληρωμένα την υπηρεσία του Radio Planning και Radio Advertising.

TV Ads

Η τηλεόραση καλύπτει ακόμη και τους καταναλωτές, που δε χρησιμοποιούν ή απλά δεν προτιμούν το διαδίκτυο για την ενημέρωση και ψυχαγωγία τους. Η Red Lemon προτείνει την τηλεοπτική ζώνη κι εκπομπή που θα προβάλλουμε το προϊόν ή την υπηρεσία σου, ετοιμάζει το tv script που θα χρειαστείς για την τηλεόραση κι αναλαμβάνει τον συντονισμό για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για τηλεοπτική διαφήμιση; Ποια εκπομπή παρακολουθεί το κοινό σου και πως μπορούμε να προβάλλουμε με ελκυστικό τρόπο την επιχείρησή σου;
Άστο πάνω μας!

PR & Events

Το event marketing στοχεύει στη δημιουργία εμπειριών, που θα μείνουν αναλλοίωτες στο μυαλό των καταναλωτών και συνεργατών. Η θετική εμπειρία από ένα event θα δημιουργήσει μία πρόθεση αφοσίωσης στο brand σου, είτε μέσω της προτίμησης σε αγορές είτε μέσω της επιθυμίας για συνεργασία.

Τα επιτυχημένα events αναπτύσσουν κι εξελίσσουν τη σχέση μ΄ ένα προϊόν ή ένα brand και έχουν πάντα την ανάγκη PR επικοινωνίας ώστε να αποκτήσουν το μέγιστο της δημοσιότητας. Γι’ αυτό αποτελούν ένα κομμάτι της στρατηγικής προώθησης κι ανάπτυξης της επιχείρησης.

Print

Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τη γνώση για διαφημίσεις και native advertising στον έντυπο Τύπο. Η Red Lemon ξέρει πως να προσελκύει το ενδιαφέρον των αναγνωστών με τις κατάλληλες εικόνες, λέξεις και την αντίστοιχη τοποθέτηση ανά Μέσο. Οι ποιοτικές προδιαγραφές των καταχωρήσεων που δημιουργούμε, η στοχευμένη αρθρογραφία του Native Advertising και η στρατηγική που καθοδηγεί το Print Planning, είναι ανάλογες των αντίστοιχων προτύπων του εξωτερικού κι ακολουθούν μία σύγχρονη πολιτική μάρκετινγκ.

Outdoor Marketing

Μία ενδιαφέρουσα πλευρά του Marketing, που εξαρτάται επίσης από τις ανάγκες και το κεφάλαιο της κάθε επιχείρησης. Η Red Lemon «ακούει» τις ανάγκες σου, συζητάει μαζί σου και τελικά προτείνει ποιες είναι οι λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σου, συνολικό προφίλ.

Που θα ήταν αποδοτικότερα να έχεις αφίσες της επιχείρησής σου; Μήπως να έβαζες μία επιγραφή σ’ ένα κεντρικό σημείο της πόλης;

Η ομάδα μας σού δίνει τις απαντήσεις που αναζητάς και προτείνει τα αντίστοιχα concept αλλά και το που αξίζει να επικοινωνηθούν.

Promotion

Η προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου σε συγκεκριμένα και κυρίως, στοχευμένα (μία λέξη που μας αρέσει να αξιοποιούμε στην εφαρμογή του Marketing) σημεία, αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της προβολής της επιχείρησής σου.

Εμείς φροντίζουμε να αξιοποιήσουμε τον χώρο και τον χρόνο που επιλέγουμε, με το κατάλληλο concept και το απαραίτητο crew. Αναλαμβάνουμε την πρόταση, τον συντονισμό της επικοινωνίας, την οργάνωση του Promotion, την εφαρμογή και την παρακολούθησή του για την αποτίμηση της εκάστοτε ενέργειας και τη μεθόδευση της επόμενης.

Γιατί Red Lemon για Offline Marketing

Η Red Lemon αναλαμβάνει τη μελέτη και τον σχεδιασμό του Offline Marketing ως μία ολοκληρωμένη υπηρεσία, από τη δημιουργία στρατηγικής μέχρι τον συντονισμό. Το προσωπικό της διαθέτει την εμπειρία, τις γνώσεις κι ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στον συγκεκριμένο Κλάδο, ώστε να διαμορφώσει τις καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου και θα αποδώσουν κέρδος. Παράλληλα προτείνει τα κατάλληλα μέσα προβολής για εσένα κι οργανώνει τη διαφήμιση με ορισμένο πλάνο, σε αυτά.

Τα παραδοσιακά μέσα είναι τα καταλληλότερα για επικοινωνία αναγνωρισιμότητας. Η Red Lemon σας βοηθά να επιλέξετε το κατάλληλο mix.

Παρά την αδιαμφισβήτητη επιρροή του διαδικτύου στο marketing, είναι ακόμη αρκετοί εκείνοι που δεν το χρησιμοποιούν καθημερινά. Αυτή η μερίδα κοινού προσεγγίζεται μέσα από πιο παραδοσιακές ενέργειες.

Η Red Lemon έχει εξειδικευμένους κι έμπειρους επαγγελματίες για το Offline Marketing. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για περισσότερες πληροφορίες κι ενδιαφέρουσες προτάσεις!

SERVICES

Social Media Marketing
Influencer Marketing
Google Ads
Google Display Network

All Services →

Join us now

Contact Us now
to participate

Keep your roots and
bloom !

Interested in

Digital Marketing →