Τι είναι το offline marketing και γιατί το χρειάζομαι

Οι στρατηγικές των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν κανάλια εκτός διαδικτύου για να γίνει το brand τους αναγνωρίσιμο, όπως και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους, εντάσσονται στο offline marketing. Πρόκειται για καμπάνιες που περιλαμβάνουν διαφημίσεις στο ραδιόφωνο, τα έντυπα, επιγραφές, φυλλάδια αλλά και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Ένα πλήρες marketing mix περιέχει -εκτός από προώθηση στα social media- και πιο παραδοσιακές μεθόδους προβολής, μιας και πρέπει να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους υποψήφιους πελάτες μας με διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα κι αν οι περισσότεροι καταναλωτές στη χώρα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν είναι διαρκώς συνδεδεμένοι στο Facebook ή το Instagram και πρέπει να αυξήσετε τις πιθανότητές σας στην κατηγορία αυτή.

Τι ταιριάζει στην επιχείρησή μου

Με τη Red Lemon και το εξειδικευμένο της προσωπικό στο πεδίο αυτό, μπορείτε να διαμορφώσετε μια στρατηγική που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προωθήσουμε την επιχείρησή σας, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια.
 
Τα παραδοσιακά μέσα είναι τα καταλληλότερα για επικοινωνία αναγνωρισιμότητας. Η Red Lemon σας βοηθά να επιλέξετε το κατάλληλο mix.

Παρά την αδιαμφισβήτητη επιρροή του διαδικτύου στο marketing, είναι ακόμη αρκετοί εκείνοι που δεν το χρησιμοποιούν καθημερινά. Αυτή η μερίδα κοινού προσεγγίζεται μέσα από πιο παραδοσιακές ενέργειες.